A
kétrétegű töltött bonbon igazi játék a színekkel és a textúrákkal. A roppanós
fehércsokoládé-burok egy réteg puha passiógyümölcsös karamellát és egy réteg
ropogós pisztáciapralinét rejt, a passiógyümölcs élénk sárgájára a pisztácia
üde zöldje felel – már ezért is érdemes apránként, félbeharapva kóstolni a
csokoládét! A burok fehérjén a pisztáciás töltelék zöldje köszön vissza.
Különleges meglepetés lehet bármilyen alkalomra!
A receptért kattintsatok a Dining Guide oldalára!
A bonbon készítése közben sok fázisképet készítettem, és ezekkel újítottam fel a polikarbonát formás bonbonkészítésről szóló posztot, ahol még életem első polikarbonát formás bonbonjainak a fázisképei szerepeltek, így ráfért a frissítés. Nézzétek meg itt!
6 megjegyzés :
Csodaszép a színe, nagyon tetszik. :)
Micsoda gyönyörű színek! Márvány praliné
Zsuzsi ez egy álom! Next time hozz magaddal:)
Ez nálam elképesztő kategória! Ízre és külalakra is :)
Okki, Muskátli Büfé, Nyammm, Vikvi, köszönöm szépen!
Zsófi, becsszó viszek legközelebb! :)
Szia!
Esetleg elkérhetném a töltelék receptjét mert a Dining Guide oldalán már nem található. Előre is köszönöm válaszod.
Megjegyzés küldése