2013. február 15.

Passiókaramellás - pisztáciapralinés bonbon




A kétrétegű töltött bonbon igazi játék a színekkel és a textúrákkal. A roppanós fehércsokoládé-burok egy réteg puha passiógyümölcsös karamellát és egy réteg ropogós pisztáciapralinét rejt, a passiógyümölcs élénk sárgájára a pisztácia üde zöldje felel – már ezért is érdemes apránként, félbeharapva kóstolni a csokoládét! A burok fehérjén a pisztáciás töltelék zöldje köszön vissza. Különleges meglepetés lehet bármilyen alkalomra!

A receptért kattintsatok a Dining Guide oldalára!



A bonbon készítése közben sok fázisképet készítettem, és ezekkel újítottam fel a polikarbonát formás bonbonkészítésről szóló posztot, ahol még életem első polikarbonát formás bonbonjainak a fázisképei szerepeltek, így ráfért a frissítés. Nézzétek meg itt!


6 megjegyzés :

Okki írta...

Csodaszép a színe, nagyon tetszik. :)

Muskátli Büfé írta...

Micsoda gyönyörű színek! Márvány praliné

NYAMMM írta...

Zsuzsi ez egy álom! Next time hozz magaddal:)

Unknown írta...

Ez nálam elképesztő kategória! Ízre és külalakra is :)

Praliné Zsuzsi írta...

Okki, Muskátli Büfé, Nyammm, Vikvi, köszönöm szépen!

Zsófi, becsszó viszek legközelebb! :)

Névtelen írta...

Szia!
Esetleg elkérhetném a töltelék receptjét mert a Dining Guide oldalán már nem található. Előre is köszönöm válaszod.