Megjelenések

NYOMTATOTT:

Praliné és minitorta. Interjú és három recept (képviselőfánk sóskaramell-habbal, Fekete-erdő tarte, banánhabos minitorták kókuszos-mandulás piskótával és ropogóssal). Vidék íze. XI. évf., 4. szám, 2015. április. 30-31. oldal.

Ízek, szerelmek. (Palágyi Edit írása pályaváltásról) Szabad Föld, 71. évf., 8. szám, 2015. febr. 20. 25. oldal.

Édesszájúaknak: szaloncukor, trüffel. Nők Lapja Advent különszám, VI. évf. 5. szám, 2014. tél. 104-108. oldal (5 recept: Omlós, tejkaramellás szaloncukor; Ropogós, diópralinés szaloncukor aszalt szilvával; Karácsonyi gyömbéres-fűszeres trüffel; Csokoládényalókák karamellizált fehér csokoládéból; Bounty trüffelnyalóka).

Zserbon. Recept a Dining Guide oldalán. Nyomtatásban: Dining Guide Étteremkalauz 2013/2. 54-55. oldal.

Pasztellszínű csokoládék. Fahéj. 2013/tavasz. 68-72. oldal (6 recept). 

Falatnyi pralinék. Délvilág/Délmagyarország, gasztro magazin. 2013. január 9. 20-21. oldal. (3 recept: A legfinomabb sós tejkaramella; Tiramisu trüffel; Kókuszos, fehér csokis manduladrazsé).

Tökéletes pralinék házilag. Délvilág/Délmagyarország, gasztro magazin. 2012. december 12. 20-21. oldal. (4 recept: Mogyorónugátos forrócsoki-pálcák; Baileyses töltött csokoládécsészék; Mozart-szaloncukor; Csokis adventi naptár).

Matcha teás-tejcsokis pisztáciadrazsé. Fahéj. 2012/Tél. 95. oldal.

Fűszeres-sütőtökös karamella Halloweenre. Fahéj. 2012/Ősz. 61. oldal.

Töltött csokoládék 2. Délvilág/Délmagyarország, gasztro magazin. 2012. február 22. 20-21. oldal (3 recept: Feketeerdei csokicsészék; Mogyorónugátos tallérok; Diógrillázsos-marcipános kockák) + címlapon a Feketeerdei csokicsészék fotója.

Töltött csokoládék. Délvilág/Délmagyarország, gasztro magazin. 2012. február 8. 20-21. oldal.

(3 recept: Dobostorta-bonbon; Amaréna meggyes-mézeskalácsos csokiszelet; Trüffeltorta alkoholos meggyel és bonbonokkal)


ONLINE:

Nyári receptek. (A Maminti art online kiadványa.) 2014. nyár. 2 recept: Mogyorós fagyiszendvics (6-9. old.), Klasszikus fagyitorta mintás piskótában (28-31. old.)

Technikák és receptek a tavaszi ünnepekre. (A Maminti art online kiadványa.) 2014. március. 3 recept: Anyák napi cseppdesszert (36-37. old.), Bonbonos doboz csokiból (38-39. old.) és Mintás csokinyalókák gyereknapra (42-43. old.)

Kifőztük. Gasztrobloggerek konyhájából. 2013. 12. szám. 5 recept: Chilis-étcsokoládés meggydrazsé, Kávés-diós minitorták sós karamellel, Forralt boros trüffel, Kókuszos-mandulás szaloncukor, Meggyzselés szaloncukor). 

10 Recept és Ötlet Karácsonyra. (A Maminti art online kiadványa.) 2013. november. Szilveszteri bólé minitorták. 25-28. oldal.

2013. októbere óta állandó szerző a Dívány Alapkonyha rovatában.

Masni Online Kreatív Magazin. 2013. 3. szám, április. Robbanócukor csokikabátban. Bonbonsuli rovat, 35-38. oldal.

Ír krémlikőrös mousse karamellizált tejcsokoládé tojásban. Recept a Dining Guide oldalán.

Masni Online Kreatív Magazin. 2013. 2. szám, március. Vadító csokitojások. Bonbonsuli rovat, 34-38. oldal.

Passiókaramellás-pisztáciapralinés bonbon. Recept a Dining Guide oldalán.

Masni Online Kreatív Magazin. 2013. 1. szám, február. Kókuszos-mandulapralinés bonbon. Bonbonsuli rovat, 30-32. oldal.

Masni Online Kreatív Magazin. 2012. 6. szám – november. Adventi nyalánkságok (3 recept: Karácsonyi trüffel, Ropogós diós szaloncukor, Üreges csokifigurák). Bonbonsuli rovat, 39-42. oldal.

Masni Online Kreatív Magazin. 2012. 5. szám – október. Cake pop, avagy sütinyalókák. Bonbonsuli rovat, 27-28. oldal.

Masni Online Kreatív Magazin. 2012. 4. szám – szeptember. Csokoládé temperálása és a mendiant, avagy a színes csokikorongok. Bonbonsuli rovat, 27-30. oldal.

Eszterházy-torta liszt és cukor nélkül. Videorecept a Laptopkonyha oldalán. Forgatás ideje: 2012. május.

Masni Online Kreatív Magazin. 2012. 3. szám – július. 21-22. oldal. (1 recept: Duplán málnás kocka).

Kifőztük. Gasztrobloggerek konyhájából. 3. évfolyam, 3. szám (2012. március). 52. oldal. (1 recept: Karamellbonbon házilag).

Kifőztük Karácsony. Adománygyűjő különszám, 2011. december. 99. oldal. (2 recept: Citromos-mákos praliné; Meggyes-mákos praliné).

Kifőztük. Gasztrobloggerek konyhájából. 2. évfolyam, 12. szám (2011. december). 53., 59., 61-62. oldal.  (4 recept: Kávés csokoládécsésze; Narancsos-marcipános kocka; Narancsos-fahéjas karamella; Narancsos-mézeskalácsos bonbon).


TELEVÍZIÓS ÉS RÁDIÓS SZEREPLÉSEK:

2014. június 10. Jégkrémkészítés élő adásban. Család-Barát Magazin, m1.

2013. december 31. Interjú és beszélgetés pezsgős bonbon készítése közben. Korkóstoló extra - Pezsgőbontás, Kossuth Rádió.

2013. január 2. Élő stúdióbeszélgetés a kézműves csokoládékról. Hír TV, Panaszkönyv.

2012. december 7. Szaloncukor készítés otthon. SuperMokka, Super TV2.

2012. november 28. Csokimikulás-teszt. Hír TV, Panaszkönyv.








RENDEZVÉNYEK:



2014. február 28. Közreműködés az Urban: Eve blog blogszületésnapi partiján bonbonokkal és macskanyelvekkel.

2014. április 17. Húsvéti bonbonos workshop a LAONI la STORE-ban. Beszámoló a PandArte blogon olvasható.

2014. márciusától csokoládé- és bonbonkurzusok tartása az Ínyencház főzőiskolában (Szentendre). Az egyik kurzusról beszámoló az Urban : Eve blogon olvasható itt.

2013. szeptember 21. Színek és csokoládé címmel egy órás bemutató az Édes Napok Budapest Csokoládé- és Édességünnepen, a gasztroszínpadon. Képes beszámoló itt



2013. május 12. Dining Guide Food Show Blogevő – résztvevő blogger, desszertek készítése. Képes beszámoló itt.

Kurzus tartása a Konyha-szigetek Gasztroműhelyben 2012. telén három alkalommal, majd 2013. tavaszán két alkalommal.




Nincsenek megjegyzések :