2011. november 27.

Adventi játék!

Advent első vasárnapján egy kis játékkal szeretnék Nektek kedveskedni köszönetképp, hogy jártok ide a blogba, olvastok, kommenteltek, együtt készülünk a Karácsonyra. A játék két nyereményért zajlik:


1. nyeremény

1. A blogon már korábban bemutatott Die kleine Pralinenmanufaktur című kis bonbonos recepteskönyvecske és a hozzá járó 30 db szilikon bonbonkapszli az egyik nyeremény. Nem kell megijedni azoknak sem, akik esetleg nem tudnak jól németül, nagyon jó ábrák vannak a könyvben a leírásokhoz, a recepteknél meg egy szótárral vagy a google translate-tal könnyen lehet boldogulni, annál is inkább, mert a németek nem fakszniznak holmi igeragozásokkal a recepteknél, egyszerűen csak a főnévi igenevet használják. A kis kapszlikat pedig sokoldalúan fel lehet használni: készíthetünk benne bonbonokat, illetve töltött csokicsészéket (a csokicsészék készítését tartalmazó bejegyzést kiegészítettem fázisfotókkal!!!).



2. A másik nyeremény egy szilikon bonbonforma, amelyben karácsonyfa mintás bonbonokat készíthet a nyertes az ünnepekre. A forma nagy előnye, hogy szép zöld, így jól látszik, ha rosszul van kicsokizva :)

Mit kell tenni, hogy nyerhess?
  • Legyél a Praliné Paradicsom követője itt a blogon és/vagy a Facebookon.
  • Írj egy kommentet ehhez a bejegyzéshez, és írd le, hogy melyik a kedvenc recepted a blogból, amit már kipróbáltál, vagy csak tervezed, hogy ki fogod próbálni!

Határidő: december 6., Mikulás napja, éjfél
Sorsolás: december 7-én.

Ezzel a játékkal kívánok mindannyiótoknak kellemes adventi készülődést az ünnepekre!

151 megjegyzés :

Béres Andi írta...

Köszönöm a lehetőséget Zsuzsi:-)

implildi írta...

A dobostorta bonbont már kipróbáltam, nagyon finom lett, igazán jó a recept. A Raffaelo bonbon szerepel a tervek között.

Béres Andi írta...

Szóval!A diókrémes lesz az első amint megjön a bonbonformám Söregitől:-)

Nagy Orsi írta...

Baileys-es krémmel töltött praliné,én ezzel szemezek már egy ideje,szerintem hamarosan megpróbálom elkészíteni,remélem sikerülni fog:)

helga83 írta...

De jó ötlet, köszönjük a játéklehetőséget! :-) Én az update málnás kókuszos pralinéba szerettem bele, ezt fogom elsőként kipróbálni. :-)

Kriszta írta...

A feketeerdőset fogom kipróbálni először, aztán sorban a többit. :)

Kriszta írta...

Külön meglepetésként ért, hogy látom Nálad a Kifőztük karácsonyi adománygyűjtő akcióját. :)

Dia és a konyha írta...

Szuperek a nyeremények, játszani szeretnék! A kedvencem pedig a málnakaramell. Most karácsonyra tervezem a kipróbálást. :)

whitedragon írta...

A maracujásat muszáj megcsinálnom, szinte érzem az ízét a számban a fehér csokival...

Sütis néne írta...

Én is jönnék játszani, jók az ajándékok!:-)
Konkrét receptedet nem próbáltam még, de a blogodnak is köszönhető, hogy múltkor nekiálltam bonbonozni.:-)

matekkönnyedén írta...

Szia! Nagyon szuper az oldalad. Én a levendulás-marcipánkrémes pralinét tervezem kipróbálni.

Judyt írta...

Rengeteget kipróbálnék, ha nem félnék a felugró kilóktól :) Legutóbbi, amit felírtam a listára az amarénameggyes csokiszelet :)

Névtelen írta...

Köszi ezt a játékot :) Én a Túró Gurut szeretném kipróbálni :) De mind annyira jól néz ki,Páromat lepném meg vele!Barna Anita

Dóri írta...

Szuper a blogod! Gyönyörű dolgokat készítesz!

Kata írta...

A Feketeerdő pralinét mindenképpen ki fogom próbálni! :)

Gabriella írta...

Köszönöm a játékot! A narancszselés és a narancskrémes finomságok tetszenek a legjobban, és a csokicsészék. Ez utóbbit nagyon szívesen kipróbálnám a nyereménnyel! :-)
Jó ünnepvárást!

éda írta...

Naná, hogy követlek és kommentelek! Én a Rákóczi túrós és a mákos-marcipánkrémes pralinét fogom a tiszta csizmákba csempészni! ;) Idő hiányban eddig egy kísérletem volt, ami szép lett, de nem túl finom (az én hibámból, persze :)).

Evelin :) írta...

Én a zserbó kockát fogom kipróbálni először ugyanis pont karácsonyra kértem bonbon formát :) Ha esetleg itt megnyerem a fenyőfásat akkor abból készített ajándékokat kapnak a családtagok :) Köszönöm szépen a lehetőséget :)))♥
(Batkiné Húri Evelin)

Pozsgainé Ernszt Ancsa írta...

Szeretek játszani,szeretnék nyerni és majd egyszer bonbont is készíteni

Névtelen írta...

Mikor megkaptam a szilokon formámat akkor a rákóczi túrós bonbont próbáltam ki,a család kérésére már többszőr is:)legközelebb pedig szaloncukrot szeretnék készíteni:)kuti eszter

Ann írta...

Amarena meggyeset, minen mennyiségbend :)

Ann írta...

Az a d nem jó helyre került :)
E. O. Anett voltam

Varga Era írta...

A Rákóczi túrós bonbont biztos elkészítem, de ha ügyesnek bizonyulok, nem csak azt! Köszi a blogod Zsuzsi!

Varga Era

vanocska írta...

már sok mindent kipróbáltam legutóbb a rákoczi túróst és az a kedvenc most

Hugi írta...

Szia!
A kávés-marcipános kockáddal szemezek ezen a héten :)
Üdv, Hugi

Névtelen írta...

Nekem a mogyorónugátos praliné a kedvencem,bár a csokicsésze is nagyon tetszik.Valamelyiket szeretném kipróbálni egy megvariált recepttel.Nugátkrém,mogyiszem,marcipán és whisky vagy baileys krém.Hogy ezek egyszerre hogy férnek bele..hááát...:-)

Névtelen írta...

Szia! Szuper kis nyeremények, bármelyiknek örülnék! Nekem a karamellkrém a kedvencem, többféleképpen készítettem már: csak karamellkrémes bonbon, karamellkrémes-mogyoróvajas bonbon, karamellkrémes-krokantos bonbon. Azért szeretem, mert sokféleképpen lehet variálni. Most is hűl egy adag a hűtőben, már csak talpat kell készítenem rá.

Névtelen írta...

Nekem az abszolút kedvenc a Praliné otelló szőlővel és fehércsokimousse-szal!De legszívesebben végigpróbálnám mind...aztán mehetnék update Norbihoz segítségért.Krisztina Mezei Lakatosné

Unknown írta...

Nem tudom miért nem írta ki a nevemet, (én vagyok a karamellkrémes bonbonos:) pedig be vagyok jelentkezve. Remélem most kiírja, ha nem, akkor "Ibolya" néven követlek.

Bálint anya írta...

Kipróbálás előtt: Dobostorta-bonbon, már kipróbált:
konyakmeggyes-marcipános. Köszi, hogy jelezted, hogy
ide is írjak!!!
Ha már írok, hadd kérdezzek. Nincs vmi videó a
szilikonforma kikenésének megkönnyítéséről? Vagy vmi
jó kis részletes leírás? Ha ecsettel kenem vastag lesz, ha teletöltöm, megrázom, majd a maradékot kiöntöm nem nagyon akar kifolyni. Csokiolvasztógépet használok, 2/3 - 1/3 arányban temperálok, milyen csoda van még amit nem csinàlok jól? Előre is köszi, Viki

Theia írta...

Még csak most akadtam a blogra egy pár napja, így csak tervezem, mit szeretnék kipróbálni. Az első valami mákos lesz (ha megérkezik a Kifőztük újság :), magamnak kókuszosat csinálnék legszívesebben, és tervbe van véve valamelyik levendulás is.

Harangi Anna írta...

Kipróbáltam: Tenger gyümölcse nem foltos külsőben, marcipános kicsit átalakítva.

Amit ki fogok: Kókuszos bonbon áttervezve szaloncukornak (hozzávalók már vannak), duplán málnás praliné, átalakítva olyanná amit tejérzékenyek is fogyaszthatnak (barátnőmnek lesz)és ha már nagyon profi leszek, akkor az othelló szőlő és fehér csokisat szeretném megcsinálni.

Petra írta...

A konyakmeggy nagyon felkeltette az érdeklődésem, ezt szeretném kipróbálni. A többi is fantáziadús egytől-egyig. :)

Nagy Judit írta...

Bridget Jones bonbonját azonnal megcsinálnám, de kék csoki híján nem megy.
Nagyon csábító az otellószőlős (alapanyag a fagyasztóban) és az epres bazsalikomos is (ez utóbbival egy fél évet várnom kell).

Főzőmasina írta...

Ez nálam nem kérdés. Bár eddig nem volt bátorságom bonbon készítésbe kezdeni, de ha megteszem, a banános pralinével fogom kezdeni. :)

Lilla írta...

én a mars csokisat próbáltam ki, és nagy sikere volt!

Mézeskalács írta...

Nagyon szuper és ínycsiklandó dolgokat találok nálad újra és újra. Nagyon szeretnék játszani. Melyik recepted a kedvencem? Nem egyszerű a választás, de az aktuális szerelem az
amaréna meggyes-mézeskalácsos csokiszelet. Na az annyira gusztán néz ki, hogy legszívesebben azonnal befalnám. Biztosan meg fogom csinálni a közeljövőben.

Rajongó írta...

Meggypüré vörösboros marcipánkrémmel, nagyon finom!!!! Megéri a fáradságot.

Böbe írta...

Szia!
Lenyügöznek a bonbon kreációid.Csinálni ugyan még egyiket sem csináltam,de a dobostorta bonbont tüztem ki első feladatnak:)
Ja és köszi a játéklehetőséget!
És még csodásabb lenne ha nyernék is egy bonbonformát:)

bv írta...

A kávés-marcipánosodat szeretném megcsinálni anyukám születésnapjára.

civilmarketing írta...

A vaníliás-fehércsokis a kedvencem, de az összes receptért odavagyok! Rengeteg ihletet kaptam itt :) Köszönöm!

Erika írta...

Szia!
Ismét próbálkozom, hátha most nekem lesz szerencsém, én imádom nézegetni mindet, de talán a színesek, epresek, lilák, málnásak stb a kedvencek!:)

Unknown írta...

Amit elkészítettem az a levendulás citromkrémes bonbon. De az alapokat is nálad tanultam, nagyon hasznos bejegyzéseid vannak ilyen szempontból is :) Boldog Adventet kívánok :)

rosszcsontocska írta...

Karamellkrémes:) A család kedvence:)
Nem tudok annyit készíteni, hogy elég legyen. További sok sikert a bloggoláshoz:)

Edit írta...

Pár hete bukkantam a blogodra es másnap már vettem is két pralinéformát. Azóta sikerult tobbet is beszereznem, hiszen egyszerre mindig tobb adagot kell csinalnom és jó látni a különböző formájú finomságokat is. (Ha valaki Németországban szeretne éppen venni formákat, december 1-től a Lidl-ben megteheti: http://www.lidl.de/de/Geniessen-Sie-das-Fest-ab-01-12-/CASSETTI-Pralinenform) Ma éppen egy német társaságba vittem a baileys-es csokikat. Nem akarták elhinni, hogy én készítettem őket, azt mondták érdemes lenne pralinéboltot nyitnom. Eddig a konyakmeggyeset, rákóci túros bonbont, Mozart mostohatestvérét és a baileys-es csokikat készítettem el. Ha időm és kilóim engednék, minden nap készítenék egy-egy újabb fajtát. Köszönöm a lehetőséget, hogy receptjeidet hetente olvashatom és elkészíthetem.

Emoke írta...

Ez igen :) máris ennyien! :))) of course itt a helyem ;)

Nekem a jogász tortád jött be nagyon!! :) puszi Bari! :)

marisz57 írta...

A kávés marcipánossal szemezek,de nagyon vonz a karamellkréme praliné is. A bonbon formát már megvettem, de nem biztos, hogy az idén lesz időm kipróbálni.

Gesztenye receptjei írta...

Jöttem én is játszani:-)
Nekem minden bonbonod bejön:-))

PindurPandur írta...

Mivel szenvedélyem a dió, így nálam a tejcsokis diófagyis a nyerő! A diókrémet is rendszeresen elkészítem a Te ötleted alapján, és mindig degeszre eszem magam belőle :)

Lencsilány írta...

Én is jövök játszani, klassz lenne megnyerni a könyvet, mert úgyis most kezdek németül tanulni:)
Nekem ez a kedvenc: http://www.pralineparadicsom.hu/2011/09/fozott-diokrem-dicserete-diokremes.html

paintomime írta...

Én is szeretnék játszani!:)
Karácsonykor mindenképpen valamelyik szőlős pralinét szeretném elkészíteni! A lekvár már ott várakozik a polcon! ;)

Vianne írta...

Otello-marcipàn vagy passiogyümis mousse. Ez a kettő a top most. Boldog Adventet!

BirgánAndi írta...

Azt hiszem jelenleg a Fekete-erdő pralinéd a kedvencem! Az ízvilága, a formája számomra tökéletes.

Névtelen írta...

A dobostortasat fogom kiprobalni.En is jelentkezem a jatekra.Agi

Ami írta...

Nekem továbbra is a Bridget Jones bonbonok viszik a pálmát :)
Klassz kis játék, remélem nyerek :)
pussz

Linyah írta...

Én is jelentkeznék a játékra!
Még nem mertem kipróbálni eddig a bonbonkészítést. A receptjeid közül, ha egyet kell választani, akkor mondjuk a mangós-marcipánost nevezem meg kedvencnek, de sorolhatnék még jó párat ...

Pixie Pie írta...

Régóta követlek én is, remélem sok szépséget mutatsz még nekünk. Már egy ideje nem bonbonoztam, ezek a szép kis formák biztos újra meghoznák a kedvem hozzá. ;)

Andrea írta...

Nagyon sokat ki szeretnék majd próbálni! Fantasztikusak a bonbonjaid! :) Elsőre pedig a diós-csokikrémes pralinét fogom elkészíteni. :)

Edina Németh-Joó írta...

Jöttem én is játszani :) Nem tudok kiemelni egyet, sok kedvencem van: dobos tortás, meg mindegyik, amelyik gyümölcsös. (sokat ki is próbáltam már :))

DebiGabi írta...

Én is szeretnék játszani.
Sajnos választani nem tudok, mert szinte mindet megkóstolnám, de főként ami karamellás:)))))
Fantasztikus itt az összes!!!!

marcsis írta...

Én is jöttem játszani!
A kérdés nehéz, az összes bonbon csúcskategória, de a Dobostortásért nyúlnék először, utána a Fekete-erdős és a többi!

Katucikonyha, írta...

Élmény olvasni minden variációt, amit készítesz, ami nagyon izgatja a fantáziámat, az a Guiness-praliné, mindenképp kipróbálandó, főleg mivel nekem is a kedvenc söröm. :-)

Baba írta...

Én a tarka nugátosat már megcsináltam, illetve kisebb változtatással több receptet kipróbáltam :) Karácsonyra mindenképp meg fogom csinálni az amaréna meggyes-mézeskalácsos csokiszelet :)

4Gyerek írta...

Megkésve bár, de azért Boldog Advent kezdetet!

Mostanság nem bonbonoztam, de a holnap délelőtti projekt épp ez. Az tuti, hogy nem citromos (nekem nem favorit), de hogy melyik? választani sem tudok.
Csokicsészéset készítenék, csak papírkapszlihoz most épp semmi türelmem.

Hulin Judit kreatív coach írta...

A szaloncukrokat biztosan megcsinálom karácsonyra.

Mary írta...

Én is játszanék ! :)
Sok fajta bonbonodat készítettem el!
Bounty ízlett legjobban! :)

Anikó írta...

Szia!

Én idén a dupla málnás pralinét tervezem megalkotni. Formám nincsen hozzá, de hűtőhöz tartozó jégkocka tartó hasonlít hozzá, így remélem azzal is sikerülni fog. Még nem csináltam bon bont sosem, így picit félek a végeredménytől, de a recepted alapján talán menni fog.

Márti írta...

Mogyoró vajkaramellást már ki is próbáltam, a málnásra és még a jegesekre fáj a fogam!

gelus írta...

Nagyon-nagyon szuper ajándékok ! :) Épp most kértem a Jézuskától csokoládé olvasztó gépet, pláne milyen jól jönnének hozzá a formák, hogy finom bonbonokat készítsek. :) Én amúgy a Zserbó kockát csináltam meg egyik családtagomnak a születésnapjára és nagyon nagy sikert arattam vele mindenkinél ! :)

Adél (Afraa) írta...

Jövök én is játszani!
Nagyon-nagyon szeretem a blogodat, több dolgot is kipróbáltam már. Nagy kedvenc a Snickers bonbon és a Mars praliné (ahogy a Raffaello és a banános-ropogós karamellás bonbon is).
Több recepted vár még kipróbálásra :)

Janka írta...

Fantasztikus bonbonjaid vannak, tavaly karácsonyra készült az első próbálkozásom erről az oldalról is :-)

Készült már: kávés, karamelles, kókuszos (meg azok, amikre már nem emlékszem)

Amit idén gondoltam: feketeerdei csokicsésze, a sünis (ami nem formában készül, és olyan tüskés), rákóczi túrós meg szerintem zserbós, meg talán szaloncukor :-)), és még nem tudom, hogy mik

Egy kedvencet nem is tudnék választani, ez lehetetlen vállalkozás.... ;-)

Zsu írta...

Szia!

Én mindenképp a fekete erős bonbon fogom kipróbálni...
Nemrég csináltam meggy-ganache-os bonbon, de nem értem, hogy miért nem lett ropogós a csoki :(

Mesi írta...

Milyen sokan vagyunk! :) Jövök én is, a Mars csokisat próbáltam, nagyon finom volt, de a Brigitte Jones bonbon még mindig a legkülönlegesebb számomra! :)

Tücsök Bogár írta...

Azt hiszem A-tól Z-ig minden jöhetne, amit eddig készítettél.

Kovács Barbara írta...

Számomra a levendulás-marcipános és a Bailey's-krémes bonbon a legcsábítóbb, mindkettőt karácsonyra tervezem elkészíteni.

Klaudia írta...

szia! Én is szeretnék játszani, nekem mindegyik jöhetne amit eddig csináltál.

Erzsébet írta...

Húú! Volt az a mogyorós-whiskys, azt egyszer kipróbálom :-)

Névtelen írta...

Szia, én a szilvapálinkás marcipángolyót fogom kipróbálni mostanában.Üdvözlettel:M-K.Zsuzsanna

rozi írta...

Mit is mondjak, minden bonbonod egy csoda. Sikerült már pár dolgot beszereznem és indul a bonbon gyártás a család nagy örömére.Azt hiszem a fekete erdővel kezdek.Remek a blogod, további sok sikert.Még el nem felejtem azért nyerni is szeretnék!

Ilumilu írta...

Szia!
Imádom a bonbonos blogokat, tervezem, hogy én is nekik kezdek, de valami egyszerűbb érdekelne... csokicsészék, sima csokis meggyes bonbonok... Szóval karácsonykor az új temperáló géppel alakítok valamit... :P

Kati írta...

Megmondom őszintén még nem próbáltam ki egyik receptedet sem, de bármelyik bonbonodat kipróbálnám, hátha hozzásegít ehhez Fortuna:)

Ditta tortái írta...

Játékra szeretnék jelentkezni,épp most készítettem az áfonyazselés marcipános tallérod alapján egy hasonló édességet,nagyon finom lett köszönöm a receptet!:-)

Gabi írta...

Túró gurut készítettem már el, tavaly pedig szaloncukrot. Igaz nem lett tökéletes a formájuk, de örömet szerzett mindenkinek..
A konyakmeggyes a következő választott..

Névtelen írta...

Szia!
Én is jelentkeznék a játékra. Hamarosan a mákossal fogok kezdeni, de terveim szerint sokfélét fogok csinálni. Alkoholosakat, túrósat, zserbósat stb.

Zsuzsi-ka

Edó írta...

Én már nagyon régen nem gyártottam bonbonokat,pedig tavaly rengeteg készült..Igazából nekem mindenik recepted nagyon tetszik,a megyes-mázeskalácsos csokiszeletet mégis külön kiemelném,az brutál guszta:)Bármelyik nyereménynek nagyon örülnék.

Málna írta...

Nekem két nagy kedvencem van: az egyik a mogyoró mousse-os, a másik pedig a sűrített tejből készült karamellel töltött, utóbbi már csak azért is nagyon a szívemhez nőtt, mert ezzel teszteltem az első polikarbonát formámat, s a tesz eredményéből anno még a kollégáimnak is vittem kóstolóba, igazán nagy sikere volt. A mogyoró mousse pedig kiváló fagylaltgépbe töltve, ennél krémesebb fagyit még életemben nem ettem. (ebből is kaptak a kollégák a nyári melegben...) :)

Túry Amália írta...

en is jottem jatszani. nekem a bridget jones a kedvencem, mar a szin miatt is kiprobalnam ha egyszer kek csokihoz jutok :)

Névtelen írta...

A mai napon kipróbáltam a dobostorta bonbont,nem csalódtam benne!(már sajna el is fogyott)kuti eszter

orsoita írta...

Szió!

Hát nem is tudom melyik a kedvencem... a kávés és diós recepteket próbáltam, meg egy málnás-fehércsokist. Nem tudok választani, mind szuper volt! Ráadásul a férjemet is rá tudtam venni egy alkalommal, hogy készítsen bonbont (Rákóczi túrós) ajándékba, és elsőre sikerült neki :)

További jó munkát!

mago írta...

Málnás fehércsokis bonbont és bountyt próbáltam, már régebben, mindkettő finom lett:) most valamilyen mousse-os bonbon van tervben.

Aurélia írta...

Szia!

Nekem a "Raffaello"bonbon és a Marcipános konyakmeggy a kedvencem.Szeretném kipróbálni a többit is.Karácsonyra készítek majd ajándékba a családomnak.
Köszönöm a fantasztikus receptjeidet!!!

Cherrie írta...

Fekefe-erdős a kedvenc :)

KKNoemi írta...

én is szeretnék játszani!
és amivel most nagyon szemezek: a nemrégiben látott mákos-marcipánkrémes praliné meggyel!

Szilabi írta...

Én is jövök játszani!

Már több bonbonodat kipróbáltam (Guiness sörös, Rákóczi túrós, Eszterházys), de az abszolút kedvencem az Othelló szőlős!!!!! Ez az egyik kedvencem!

Köszönöm ezeket a nagyszerű recepteket! :)

Regina írta...

Szia!

Én a Feketeerdő pralinét szeretném majd kipróbálni :)

Zöldpötty írta...

en a fehercsokimousse-os- liofilizált málnásat szeretném kipróbálni:)http://www.pralineparadicsom.hu/2011/04/fehercsokimousse-os-praline-liofilizalt.html málnám még van colors-amitól:)
és még mindig le a kalappal előtted, Zsuzsi!!!
(és jó lenne megtanulnom a polikarb után szilikonnal is dolgozni- vagy a már visszafejlődés?:)

Nelli írta...

Köszi a játék lehetőséget!:-)
Én a limoncellós pralinét és a szilvapálinkás marcipángolyót valamint az összes málnásat kipróbálnám.:-)

Névtelen írta...

Azt hiszem, nem meglepő, hogy az aszalt szilvás szaloncukorra szavazok ;)

Csirli írta...

En is itt vagyok! A palinkas borzas a nyero, de most karacsonyra mast is kiprobalok. Legalabbis tervezem :)

Kati írta...

Szió!
Az epres-pezsgős és Fekete-erdős receptjeid, hmmm nagyon jó. Azért a többi is megérdemel egy 5-öst. :-))
Szépen sorban elkészül majd minden :-))
További szép napot!

Zsuzsanna írta...

Fekete erdős csokicsésze. :) Üdv: Zelézi Zsu

Névtelen írta...

Én is játszani szeretnék! Többet is kipróbáltam, nekem a karamellkrémes a kedvencem, de szeretem a kávés és marcipános bonbonjaidat is. Gyönyörű dolgokat készítesz!
Üdv: Mariann0810

nempiskóta írta...

Kedves Praliné Paradicsom, szuper játék, szuper nyereményekért! Ahogy a receptek is mindig fantasztikusak, most épp a karamellmousse-szal töltött praliné kipróbálásán töröm a fejem, csak az egészet szeretném diab kivitelben megoldani:)

Németh írta...

Köszönjük a recepteket, az én kedvencem a rákóci túrós bonbon :))) és a diósok, és a marcipánosok.
Zsófi

Rávai Adri írta...

Szia!
Nagyon tetszik a játékod! Én a karamellkrémes bonbont szeretném először kipróbálni! :)
Üdv: Rávai Adri

Dzsuli írta...

Szia! Én is csatlakoznék a játékhoz! :) Régebben készítettem már bonbont, mostanában sajnos nem jutott rá idő...de amint lehet, a kávés-marcipános kockával próbálkozom majd, mert a családnál kávés dolgokkal nyert ügyem van :)

Névtelen írta...

Én a zserbó kockát próbáltam már, és nagyon jó lett! A csokicsészék nagyon tetszenek, szívesen kipróbálom majd. A tortáid is lenyűgözőek!!! (Szabóné Szaszkó Andrea)

Enikő írta...

A fekete erdős csoki csésze biztos hogy vendégünk lesz karácsonykor. További sikeres blogolást, és még sok szuper finomságot!

Felföldiné Vavrek Viktória írta...

Szia én már sok receptet kipróbáltam, a kedvenc a Rákóczi túrós.

Cassie írta...

Szia! Szeretnék én is játszani. : ]
A málnás-kókuszos és kókusz-csokiganache bonbon már ki lett próbálva, nagy sikerük volt! A gyömbéres és narancsos szaloncukrok a hétvégén lettek elkészítve, a becsokizásuk még hátra van. : ]
Tervbe van véve a raffaello és a sárgabarackos-mákos. Nagyon köszi a recepteket, egyik jobb, mint a másik! További szép napot!

Roza írta...

Legelőször a konyakmeggyet fogom kipróbálni, aztán szépen sorba a többit is!:)

Turák Kinga írta...

szeretnék játszani!
Viszont, el kezdtem nézni, h melyik is a kedvenc, de nem tudok választani!!! Úgyhogy ahogy készül olyan sorrendben kedvenc! :)
Vagy mindenképp választani kell? :D

BarBI írta...

szia! Én is szeretnék játszani:) Az én kedvencem a Guiness bonbon tuti kipróbálom Karácsonykor;)

Cecil írta...

Szia! jöttem játszani én is!!
tavaly nagy sikere volt a marcipános, pezsgőkrémes bonbonodnak!
az idei szezonra is van már ötletem, csak még passiógyümölcsöt kell szereznem!

Dina írta...

Lowcarb málnás - kókuszos praliné
Ezt fogom kipróbálni :)

Anita Anse írta...

Nagyon örülök ennek a lehetőségnek. Nekem a kedvenc receptem a Mogyorós - vajkaramellás golyó ! A párom török és neki is ez tetszik imádjuk a magvas édességeket. Remélem nyerek, jó lenne a szülinapomra ami most lesz nemsokára 4-én. Legalább nővérem és kislánya ajándékát saját kezűleg készíthetném el ők is decemberben születtek mint én.

mannamari írta...

Szia!

Én is jönnék játszani.
A te leírásaid hatására vettem múltkor bonbonformákat. Amint kicsit belejövök a Rákóczi túrósod fogom megcsinálni.

Névtelen írta...

szuper játék! :) mivel dióimádó vagyok, mi is lehetne a kedvencem, ha nem az eszterházy bonbon :))
üdv, Csabai Emese

kicsiAmigo írta...

Sziasztok! Eddig a marsosat, illetve a barackpálinkás-marcipánosat készítettem el:) De ez még csak a kezdet!

Monica írta...

Nincs kedvenc, egyenlőre. Ha időm és lehetőségem lesz, mindet ki fogom próbálni!!!

kolozsgabi írta...

Gyakorlatilag amikor kezdtem, én is a Te blogod hatására kezdtem el bonbonozni. Köszönöm és köszi a jó tanácsokat is, amikor múltkor olyan jól összeszedtél!
Melyik a kedvenc, várj csak, hááát a kerek, a szögletes, a lyukas, a nagy, a kicsi......szóval Gombóc Artúrkaként mindegyik, de a sort vezetik a karamellásaid, az összes!

Névtelen írta...

Szia! Jelentkeznék én is a játékra. Az én fantáziámat az Otelló szőlő & fehér csoki bonbon izgatja. Istenien néz ki, az íze is csodás lehet.
Üdv: Marika63

Mariann írta...

Jááátééék!!! Dejó, Zsuszi! Még mindig csak a tervezési munkafázisnál tartok, de a karamellásat szeretném nagyon... és ha már nagyon haladó leszek (értsd: elkészítettem az első bonbont), jön a rólam elnevezett is! Addig is mindig megsimogatom a formát a konyhaszekrényben, ha felé járok :) Puszi, Mariann Takácsiból

Névtelen írta...

Szia!
Én nemrég fedeztem fel az oldalad! Már beszereztem egy szilikon formát, és épp az első próbálkozásom hűl a spájzban!:) Kis gyakorlás után a marcipánosokkal fogok próbálkozni, a marcipán a gyengém! Szóval fantasztikus az oldalad, és rendkívül hasznos!! És még játék is van :)!
Üdv: Hegedüs Nóri, Tamási

Száva írta...

Szia:)
Már elhozta ismerős Sőregitől a második bonbonformámat, hétvégére felér hozzám a csomag!
A párom családját fogom gasztrokosarakkal meglepni karácsonyra és a mogyorós, vajkaramellás golyóid lesznek benne! :)

kriszmesi írta...

Jó kis játék!
Nekem a feketeerdei csokicsésze a kedvenc!

MrsSame írta...

Hű de jó,hogy rád találtam. :) Nekem a Mogyorós vajkaramellás golyó áll a listám élén!

Névtelen írta...

maracujás-fehércsokis bonbont fogom kipróbálni :)

Angi írta...

Szia!

Most találtam Rád! Fantasztikusak a nyalámkságaid, legszívesebben mindet kiprbálnám. Nagyon tetszik Bridget kék bonbonja, azt tuti megcsinálom :)

inga írta...

Szuper ajándékok.
Én a Málnakaramellt szeretném kipróbálni, nagyon csábító a recept.

Hedi írta...

A kávés karamelles a kedvencem. Szeretném kipróbálni. Követőd mindenhol már régóta vagyok. :D
Kellemes adventi készülődést kívánok!

Revanna írta...

Nekem a málnás - kókuszos praliné a kedvencem! Imádom a kókuszt és a málnát is.. a kettő együtt pedig verhetetlen ;)

esztimese írta...

Nekem a túrós praliné nagyon finom a család is oda van érte.

Fernel írta...

Régóta olvaslak, a klasszik nyúlós karamell mindent visz, Tőled és Emőkétől nagyon sokat tanultam, hatásotokra kezdtem bonbonozni a magam, és környezetem nagy- nagy örömére:D
Most meg szeretnék én is beállni a sorba, és izgatottan várni a Mikulás utáni Mikulást!

Névtelen írta...

A feketeerdős a kedvenc!

Kata írta...

SZia!
Nálam jelenleg a "Csokicsésze passiógyümölccsel és fehércsokimousse-szal" nevű bonbonod a befutó. Egyszer biztosan ki fogom próbálni :)

Üdv: M.Kata

Tortabirodalom-Orsi írta...

Most találtam a blogodra. Csodás dolgokat készítesz! A mákos-marcipánkrémes pralinét meggyel fogom kipróbálni az adventi készülődés során. :)

mJucus írta...

A hugommal bonbonokat fogunk gyártani karácsonykor, úgyhogy néhány receptet már könyvjelzőztem :) Rákóczi túrós bonbon pl. tuti lesz! ;) :)

Unknown írta...

Szia!

Szeretnék én is játszani! A Facebookon is követlek!
Az én kedvenc receptem, ami nagyon szimpi, csak még nem volt lehetőségem kipróbálni, az a Rákóczi túrós bonbon. Annyira szép és biztos isteni finom is!
Köszi a lehetőséget!

Süni írta...

Szia!

Játszanék én is!
A marcipános-konyakmeggyes praliné...az a tuti befutó!!!!!!! :)
Köszi!

Süni

Zsófi írta...

Én kezdő vagyok, eddig csak a sütőtökös karamellád próbáltam ki,d e a családom imádja^^

Angi Angéla írta...

Én még nagyon kezdő vagyok a bonbonok terén, azért szeretnék játszani, nállam talám a fekete-erdő a nyerő!

waldvogel írta...

A raffaellósat biztosan ki fogom próbálni a közeljövőben!

hangto írta...

mogyorós vajkaramellás golyó <3

Harangi Anna írta...

Már csak 1 teljes nap!!!!! :D :D

Pandi71 írta...

Én először készítek Karácsonyra bonbont egy kollégámnak, aki több, mint 30 éve tanít és kápráztat el mozgássérült gyerekeket.Szívem szerint mindet kipróbálnám,hisz ő is minden nap mást, és máshogyan ad a gyerekeknek, nem is lenne annyiféle édesség, ahányféle szeretet-bonbont ő ismer.Bízom benne, hogy nagyon finomakat tudok majd neki ajándékozni cserébe!Mindenkinek áldott Karácsonyt!

Névtelen írta...

Már régóta szerettem volna kipróbálni a pralinékészítést, a te receptjeid pedig eljuttattak a döntésig, hogy nekiálljak a munkának azt hiszem az első a meggyes-fehércsokimousse-os lesz!

Kriszti írta...

Szió!
Bár elképzelhetetlen, hogy olyan szerencsés legyek, hogy most is nyerek, de azért csak serényen kommentelek :) Hát ugyebár mi közösen készítettünk levendulás fehércsokis bon-bont, nyammm-nyammm, sőt asszem a körtés nem került fel, de azzal a főzött karamellel abszolút nyertes volt :) amit nagyon kipróbálnék még, az az epres bazsalikomos, illetve a diókrémeset...jaj, a francba, hogy éppen Mikuláskor vagyok beteg és diétáznom kell, úgyhogy csak elképzelem, hogy a kétszersültnek bon-bon íze van! Kriszti

Névtelen írta...

Szia! Nekem a karamellás a kedvencem, illetve a következő, amit kipróbálok, az a Bounty lesz! Nagyon örülök a játéknak! Fuhl Ildikó

Unknown írta...

Talán még beleférek a határidőbe... Én a kávés bonbont próbáltam már ki, de még egy csomó tervbe van véve. Csak alapanyag és idő kellene hozzá!

Luflee írta...

Szia! Imádom a bonbonos képeidet és szívesen lennék segéd a konyhádban, bár félek nem járnál velem túl jól:-D A fekete erdős és rákóczi túrós bonbonok nálunk a kedvencek, de a marcipános variációk közül szinte az összes jöhetne:-D
További sikereket!
Kriszta