2014. november 22.

Francia desszertes és csokis csomag - Sok kicsi 2014



Idén már harmadik alkalommal vehetek részt a Sok kicsi jótékonysági nyereményjátékban felajánlóként, ami nagyon megtisztelő. Ezúttal a támogatott az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány, illetve rajtuk keresztül rászoruló gyermekek és családok. 

A felajánlásom előtt egy kis ismétlés, hogy hogyan is zajlik ez a jótékonysági akció.


1) Mi ez?
15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a Segítsüti Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).
2) Mikor?
Az akció felvezető részében november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: minden nap egy blogger és egy cég programja válik elérhetővé, részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolásra december 18-án kerül sor, és ezután az akció oldalán közzéteszik a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd.
3) Hogyan?
A sorsjegyvásárlás pontos menete itt olvasható.






És akkor következzen a felajánlásom!

A nyertes egyrészt kapni fog egy általam készített francia stílusú desszertekből álló csomagot. Ennek a részei:



- Egy 20 cm átmérőjű, kb. 8-10 szeletes torta. A torta ízvilágát a nyertes választhatja ki, a blogon többféle változat szerepel, illetve természetesen a blogon lévő minitorták is kivitelezhetők nagyobb méretben.

- Macaron kétféle töltelékkel (kb. 40 darab). Az ízvilágot szintén a nyertes választhatja ki.

- Kétféle bonbon, amelyeket ismét a nyertes fog kiválasztani.

Ezt a desszertes csomagot előzetes egyeztetés alapján, a január-februári időszakban Budapesten lehet átvenni. Akár egy szülinapra is kérheti a nyertes.

A nyeremény másik része egy csokis csomag a Szántó Tibor Fine Chocolates felajánlásában, ahol immár én is több hónapja dolgozom. A csomag részei:



- Fair Trade forró csokoládé díszdobozban, 2 bögrével

- Ajándékutalvány, amely 2015. első félévében egy tetszőleges csokoládékurzusra váltható be itt. A Tibor által tartott csokoládékurzusokról részletes beszámolók olvashatók a blogon kedvcsinálónak (pl. itt, itt és itt).

Remélem, hogy sokatoknak tetszik a felajánlásom, segítsünk együtt az Egy Ebéd Egy Esély Alapítványnak!

1 megjegyzés :

nguyenhuong írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.