2013. november 27.

Csokis ajándékcsomag és bonbonkurzus - Sok kicsi 2013




Tavaly csatlakozhattam először a karácsonyi Sok kicsi jótékonysági akcióhoz, idén pedig ismét az a megtiszteltetés ért, hogy tagja lehetek a csapatnak. 

1) Mi ez?

15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).

2) Kit támogatunk?
Az idei támogatottunk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány lesz, részletesebben itt lehet róluk és a támogatások tervezett felhasználásáról olvasni

3) Mikor?
Az akció felvezető részében november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: minden nap egy blogger és egy cég programja kerül ki az oldalra részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolásra december 20-án 15 h-tól kerül sor ügyvéd jelenlétében, és ezután az oldalon lesz közzétéve a nyertesek neve valamint az általuk megadott településnév. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd.

4) Hogyan?
A sorsjegyvásárlás pontos menete itt olvasható.


És akkor következzen az én felajánlásom! Gondolom, senkinek nem okozok nagy meglepetést azzal, hogy a főszereplők ismét a bonbonok, a csokoládé lesznek!


A nyertes először is kapni fog egy ötféle finomságból álló bonboncsomagot. A csomagot a nyertes egyéni ízlésének megfelelően, egyeztetés alapján fogjuk összeállítani a blogon szereplő édességekből. A nyertes választhat akár klasszikusabb töltelékű bonbonokat, bonbonokat folyós alkoholos töltelékkel, tejkaramellát, drazséváltozatokat, karamellizált fehér csokiból készült csokitáblákat. Mind az öt finomságból kb. 100 grammnyit fog tartalmazni a csomag.



A nyertes részt vehet egy egyszemélyes bonbonkurzuson, ahol kétféle bonbont fogunk együtt elkészíteni: egyet polikarbonát formában és egy kézzel mártott bonbont. A töltelékekről ezúttal is egyénileg fogunk egyeztetni, hogy azok megfeleljenek a nyertes érdeklődésének, ízlésének. Természetesen a nyertes a privát kurzuson készült összes bonbont haza fogja vinni (kb. 400-500 grammnyi bonbon). 

 
A közös bonbonozásra el fogok készíteni egy minitortát a blogról, amelyet szintén a nyertes választhat ki. Ezzel "melegítünk be" a közös csokizásra :)


Végül az ajándék része még a szegedi Cukrászdiszkont nagylelkű felajánlásának köszönhetően egy polikarbonát bonbonforma, hogy a nyertes otthon is tudja majd alkalmazni a kurzuson megtanultakat. A Cukrászdiszkont által felajánlott sima félgömb forma igazi jolly joker: nagyon sokoldalúan használható (még 3D-s, gömb alakú bonbonokhoz, díszekhez is!) és nagyon jól díszíthető.

A nyeremények átvételének és az egyszemélyes bonbonkurzusnak a helyszíne Budapest. Gyertek, segítsünk együtt az Ételt az Életért Alapítványnak!

Nincsenek megjegyzések :