Még márciusban keresett meg a GasztroTipp oldal egyik szerkesztője, hogy interjút készítene velem bonbonozásról és a bonbonos blogomról. A megtisztelő felkérésnek nagy-nagy örömmel tettem eleget. Az interjú elkészült, ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a itt Gasztrotippen!
2011. április 14.
Interjú a GasztroTippen avagy 15 perc hírnév
Még márciusban keresett meg a GasztroTipp oldal egyik szerkesztője, hogy interjút készítene velem bonbonozásról és a bonbonos blogomról. A megtisztelő felkérésnek nagy-nagy örömmel tettem eleget. Az interjú elkészült, ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a itt Gasztrotippen!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése
(
Atom
)
23 megjegyzés :
Épp most olvastam!
Nagyon tetszik, szuper cikk lett.
Gratulálok:-)
Nagy-nagy GRATULA!!!!:)
Gratulálok Neked!Kívánok Neked a bonbonozáshoz és a tanulmányaidhoz sok sikert!
Most már tudjuk honnan a nicknév!:-)
Egyszer már írtad, hogy hamarosan fény derül rá, már nagyon vártam!:-)
Gratulálok! :)
Gratulálok!!!
Gratulálok, jó cikk :) Jó volt kicsit többet megtudni arról, aki ilyen csodás pralinékat készít :)
Jó kis cikk lett, gratulálok:D
Gesztenye, Edith, Nelli, Ami, Citromhab, Zsiri, Anditanti, nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak!!!!
Erinacea,szívből gratulálok,nagyon tetszik a riportod!
Szuper jó!
Olyan csini vagy, ráadásul a jó kis Guinness mellett pózolsz.:D Na jó, csak semmi alkoholizálás!
Jól sikerült az interjú, és igazán örülök, hogy egy újabb nagy és színes szeletet kaptam belőled.
Gratulálok!
Gratulálok! :)
Gratulálok én is, nagyon élvezetes volt az interjú.
Nagyon jó volt olvasni rólad! Nagyon kedves szimpatikus hölgy vagy Erinacea!:) Gratulálok az interjúhoz!:)
Gratulálok!!! Már rohanok is elolvasni az interjút.:)
Most olvastam. Gratulálok! :) Aranyos, normális csajszi vagy! :))
Sok sikert a diplomamunkádhoz!
Szia Erinacea!
Nagy gratula, most olvastalak!!!
Jó többet tudni Rólad:)
Gratulálok Erinacea! :-)
Érdekes volt a cikk!
Most legalább tudom, kik a szerencsések, akik eltüntetik a bonbonjaidat! :-)
Ditta, Ms. Poppy, Vanocska, Dia és a konyha, Családi tűzhely, Mary, Gizi, Zsuzsa, Vianne, Mariam!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak!!!!
jó volt így egyben olvasni Rólad az összefoglalót, bár sokmindent ezekből itt-ott elcsíphettünk.
és igen, a "snickers" nálam is nagy kedvenc, bár hol állok én a Te repertoárodtól?
gratula!
4Gyerek, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaid!!!
Jaj de jó volt olvasni így Rólad. Most már majd legközelebb csak azt írd meg, hogy mennyit lehet elfogyasztani a pralinéidból ahhoz, hogy ilyen szép és karcsúak maradjunk ? :)
Gratulálok itt is és további sok-sok sikert mind az alkotáshoz, mindpedig a tanulmányaidhoz.
Viki, nagyon szépen köszönöm! A titok: minél több bonbont csinálsz, annál kevesebbet eszel, mert már készítés közben jóllaksz :))) Én ált. a félbevágott darabokat eszem meg :)
Megjegyzés küldése