Oldalak

2011. április 14.

Interjú a GasztroTippen avagy 15 perc hírnév



Még márciusban keresett meg a GasztroTipp oldal egyik szerkesztője, hogy interjút készítene velem bonbonozásról és a bonbonos blogomról. A megtisztelő felkérésnek nagy-nagy örömmel tettem eleget. Az interjú elkészült, ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a itt Gasztrotippen!

23 megjegyzés:

  1. Épp most olvastam!
    Nagyon tetszik, szuper cikk lett.
    Gratulálok:-)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Neked!Kívánok Neked a bonbonozáshoz és a tanulmányaidhoz sok sikert!
    Most már tudjuk honnan a nicknév!:-)
    Egyszer már írtad, hogy hamarosan fény derül rá, már nagyon vártam!:-)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, jó cikk :) Jó volt kicsit többet megtudni arról, aki ilyen csodás pralinékat készít :)

    VálaszTörlés
  4. Jó kis cikk lett, gratulálok:D

    VálaszTörlés
  5. Gesztenye, Edith, Nelli, Ami, Citromhab, Zsiri, Anditanti, nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak!!!!

    VálaszTörlés
  6. Erinacea,szívből gratulálok,nagyon tetszik a riportod!

    VálaszTörlés
  7. Szuper jó!
    Olyan csini vagy, ráadásul a jó kis Guinness mellett pózolsz.:D Na jó, csak semmi alkoholizálás!
    Jól sikerült az interjú, és igazán örülök, hogy egy újabb nagy és színes szeletet kaptam belőled.

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok én is, nagyon élvezetes volt az interjú.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó volt olvasni rólad! Nagyon kedves szimpatikus hölgy vagy Erinacea!:) Gratulálok az interjúhoz!:)

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok!!! Már rohanok is elolvasni az interjút.:)

    VálaszTörlés
  11. Most olvastam. Gratulálok! :) Aranyos, normális csajszi vagy! :))
    Sok sikert a diplomamunkádhoz!

    VálaszTörlés
  12. Szia Erinacea!

    Nagy gratula, most olvastalak!!!
    Jó többet tudni Rólad:)

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok Erinacea! :-)
    Érdekes volt a cikk!
    Most legalább tudom, kik a szerencsések, akik eltüntetik a bonbonjaidat! :-)

    VálaszTörlés
  14. Ditta, Ms. Poppy, Vanocska, Dia és a konyha, Családi tűzhely, Mary, Gizi, Zsuzsa, Vianne, Mariam!

    Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak!!!!

    VálaszTörlés
  15. jó volt így egyben olvasni Rólad az összefoglalót, bár sokmindent ezekből itt-ott elcsíphettünk.
    és igen, a "snickers" nálam is nagy kedvenc, bár hol állok én a Te repertoárodtól?
    gratula!

    VálaszTörlés
  16. 4Gyerek, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaid!!!

    VálaszTörlés
  17. Jaj de jó volt olvasni így Rólad. Most már majd legközelebb csak azt írd meg, hogy mennyit lehet elfogyasztani a pralinéidból ahhoz, hogy ilyen szép és karcsúak maradjunk ? :)

    Gratulálok itt is és további sok-sok sikert mind az alkotáshoz, mindpedig a tanulmányaidhoz.

    VálaszTörlés
  18. Viki, nagyon szépen köszönöm! A titok: minél több bonbont csinálsz, annál kevesebbet eszel, mert már készítés közben jóllaksz :))) Én ált. a félbevágott darabokat eszem meg :)

    VálaszTörlés