Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Receptmutató
Technika, alapok
Könyvajánló
Csokis helyek & események
Megjelenések
▼
2018. október 11.
Előrendelhető az első desszertes könyvem!
›
Ez az a projekt, amin év eleje óta dolgoztam. 35 alaprecept (piskóták, krémek, mousse-ok, glaze-ek, csokidíszek stb.), 25 komplex d...
10 megjegyzés:
2018. február 20.
Hajtogatott hájas tészta
›
Ez a recept aztán egyáltalán nem illeszkedik a blog profiljába: csoki sincs benne, és semmi köze a francia cukrászathoz. Nekem mégi...
3 megjegyzés:
2017. december 28.
Mákosguba torta
›
A karácsonyi - nem éppen szerény - desszertfelhozatal sztárja határozottan ez a mákosguba torta lett: rekordgyorsasággal fogyott el. ...
4 megjegyzés:
2017. december 17.
Variációk islerre
›
Az isler az a karácsonyi süti, amit minden évben elkészítek az ünnepekre. Egyrészt nyilván azért, mert nagyon sokáig eláll, sok...
3 megjegyzés:
2017. december 13.
Gesztenyemousse & feketeribizli fatörzs
›
Minden karácsonykor készítek fatörzstortát: akár a nálunk hagyományosabb piskótatekercs-alapút vagy franciásabb vonalon mozogva B û c...
2 megjegyzés:
2017. november 15.
Klasszikus és rendhagyó zserbó-variációk
›
Klasszikus változat teljes kiőrlésű rozsliszttel A nagy klasszikusok közül a zserbó az egyik kedvencem - talán mert a diót minden for...
3 megjegyzés:
2017. augusztus 23.
Kecskesajtos cheesecake bogyós gyümölcsökkel
›
Klasszik sült cheesecake, kecskesajttal felturbózva. Még az idei Gourmet Fesztiválon ettem egy zseniálisan finom, sütés nélkül készül...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése