2011. április 16.

Húsvéti játék - nyertesek

30 cetli a tálban


Először is, nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokan jöttetek játszani! Összesen 30 gyönyörű képet kaptam, 17 játékostól. Szívem szerint mindenkinek adtam volna ajándékot, de remélem, úgy érzitek, egy kicsit nyert mindenki, hiszen finomabbnál finomabb bonbonokat ettetek a képek alapján! Külön büszke voltam azokra, akik most először fogtak bonbonkészítésbe, remélem, hogy megszerették!

A sorsoláshoz szépen megírtam a cetliket, összesen 30 darabot. Természetesen aki többféle bonbonról küldött képet, az többször szerepelt a cetliken. A rekorderek Nóra és Zsuzsa voltak, akik négy-négy alkotásról küldtek fotót. A sorsolást a szüleim végezték, úgyhogy az ő kezeik hoztak szerencsét a nyerteseknek, én meg dokumentáltam az eseményeket :)

Tehát, nézzük sorban! Az első csomag (epres-rebarbarás likőr, zöld csoki, nugát, kék díszítőcukor) nyertesét Anya sorsolta ki.

Anya jól megkeverte, majd húzott


Az 1. csomag nyertese pedig:A második csomag (rózsaszín csoki, ehető csillámpor, és egy doboz bonbon tőlem) nyertesét Apa bal keze sorsolta ki. 

Apa bal keze


A második csomag nyertese:A Facebook-on említettem, hogy lesz egy kisebb meglepetés is harmadik ajándékként: egy Segítfüzet. Ezt az ajándékot Apa jobb keze sorsolta.

Apa jobb keze


 Aki a Segítfüzetet nyerte:Kedves Zöldpötty, Nóra és Eszter, szeretettel gratulálok nektek (meg a sünök is)!!! Kérlek titeket, e-mailen vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a nyeremények átadásáról!

Nagyon köszönöm, hogy játszottatok velem! Hasonló játék lesz még a blogon, ebben biztos vagyok!

10 megjegyzés :

vanocska írta...

nagyon köszönöm itt is!!!

inspiration írta...

koszonom! :) este irok mailt...

Nelli írta...

Gratulálok a nyerteseknek szeretettel!:-)

Juccantó írta...

Gratulálok a nyerteseknek!!!

Mary írta...

Gratulálok a három nyertesnek!
Meg azoknak is akik elkezdtek bonbont készíteni. Köztük vagyok én is családom örömére.

BirgánAndi írta...

Én is gratulálok a nyerteseknek!

Unknown írta...

Ó, hát nem én nyertem? :)))))

Szívből gratulálok a nyerteseknek, igazán nagyszerű ajándékot kapnak!

Köszönjük a lehetőséget Erinacea! :)

Zsuzsa írta...

Gratulálok a nyerteseknek! :)
De a családom is nyertes, mert végre elkészült a marcipános konyakmeggyes bonbon, ami nagyon fincsi volt! Köszi a receptjét! :)))

Eszter írta...

Nagyon szépen köszönöm a nyereményt, de elsősorban azt, hogy néhány hónappal ezelőtt ihletet kaphattam Tőled, így én is nekiláttam bonbonokat készíteni!

Praliné Zsuzsi írta...

Eszter, nincs mit :) Ma postára adtam!