2011. szeptember 27.

Szüret és bonbon: eredményhirdetés!



Lezárult a blogon a "Szüret és bonbon" témájú játék, ahol két kategóriában lehetett játszani. Remélem, tetszett mindenkinek a játék, én nagyon örülök, hogy sokan vettetek részt rajta! A nyertest Anna barátnőm sorsolta ki - kávészünetben az Akadémiai Könyvtárban :D

I. kategória
Itt a kiírt témába passzoló bonbonokat kellett készíteni, majd a képet/linket megosztani a blog Facebook-oldalán. Nézzétek meg a Facebookon, micsoda finomságok érkeztek!

Tehát, aki a polikarbonát formát nyerte:

Flóra, aki Mazsolás-fehér csokis bonbont készített!


II. kategória
Remek bonbonötletek érkeztek, amelyekből, úgy érzem, fogok én még csemegézgetni! Érdemes átböngészni ezeket a játék kiírásánál, a kommentekben.

Most pedig lássuk a nyertest, aki egy doboz bonbont nyert: Kriszti!

Ötlete: "Nekem az jutott eszembe, hogy tegyünk bele igazi, egész szőlőszemet! Nem tudom, miért, de valahogy a fantáziám a piros szőlő körül mozgott, amióta csak gondolkozom a recepten, úgyhogy legyen piros! Természetesen a magok nem illenek bele, úgyhogy mag nélküli. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha flambíroznánk előtte a szőlő szemeket egy kis törkölypálinkával. A kitöltő közegnek tejszínes borsodó jellegű krémet képzelek (persze vörösborból),azért tejszínes, hogy lágyítson a törköly pálesz ízén. Ha beleharapsz szinte kifolyik a krém, de a közepén ott van a félig puha-félig roppanós szőlőszem. Én nem tudom, hogy milyen csokiburkok vannak, de ha létezik fele tejcsoki-fele étcsoki keverékű, akkor olyanba tenném. És olyan kerek, sima tetejű bon-bonnak képzelném, és úgy lenne, hogy kikenem a formát a csokival és amikor még nem száradt meg teljesen, akkor teszem bele az egy szem szőlőt, és ha szerencsém van, akkor kilátszik egy ponton a szőlő :)"



Gratulálok nektek! Kérlek, írjatok az oldalsávban az e-mail címemre, hogy egyeztetni tudjunk a nyereményről!

6 megjegyzés :

Katucikonyha, írta...

Gratulálok a nyerteseknek, csodás ötletek és még nagyszerűbb bonbonok születtek. A játék meg nagyon ötletes volt, így szüret idején!

Bianka írta...

Gratulálunk a nyertesnek

Névtelen írta...

Hú, el se hiszem, hogy megint nyertem! Úgy tűnik mostanában mázlim van. :D
Írok az e-mailedre. :)

Isaura58 írta...

Gratulálok a nyerteseknek!
Megérdemelten nyertek. Fantasztikusak a bonbonok!

Kriszti írta...

Csak most olvastam! Betegen fekszem itthon, de ettől a hírtől zseniálisan jól érzem magam!!! Hihetetlen, Köszönöm Anna barátnődnek, és az Akadémiai Könyvtárnak :)

Praliné Zsuzsi írta...

Kriszti, akkor gyógyulj gyorsan, hogy bonbonozhassunk :)