2011. január 27.

Újabb díj


Úgy látszik, ez a hét tényleg a díjesőjé! Egy újabb díjat kaptam: ezúttal Ditta adott nekem egy Kreatív blogger-díjat. Nagyon köszönöm neki, hogy gondolt rám! Ha még esetleg nem jártatok nála, mindenképp nézzétek meg a tortacsodáit!
A díjjal együtt járó egyik feladat, hogy hét dolgot eláruljak magamról. Íme, jöjjön a bulvár :)

1. Nem Erikának hívnak - az Erinacea nicknek más a története, de ez nemsokára kiderül majd!
2. Imádom a lilát, minden jöhet, ami lila: sapka, sál, mobiltelefon (sajnos a lila eltört, és nem kaptam újra lilát), táskák, körömlakk, és persze ruhadarabok töménytelen mennyiségben.
3. Nagyon szeretem a jó borokat. De az a halálom, ha borkóstolón, bornapokon, egyéb alkalmakkor édeset akarnak rám tukmálni azzal, hogy a hölgyek azt szokták szeretni. Hát én nem.
4. Hétfőn egy olyan kódexet lapozgattam, amelyet nagy valószínűséggel előttem többek között Janus Pannonius is lapozgatott.
5. Első alkotásom a konyhában: főzés nélküli pudingpor. Meglepetés akart lenni, Anyának. De sajnos nem tudtam, hogyan kell csomómentesre keverni.
6. Már tudok csomómentesre keverni.
7. Nem nézek tévét.

A másik kötelesség az lenne, hogy 7 bloggernek továbbadjam a díjat. Hát, itt kicsit megszegem a szabályt, mert szerintem ez a díj is már jól körbejárt a blogokon, így szeretettel ajánlom minden blog írójának, akiket követek - azért nem kevesen vannak!

8 megjegyzés :

Nelli írta...

Gratulálok Neked a díjhoz!:-)

Praliné Zsuzsi írta...

thx!

Praliné Zsuzsi írta...

Nelli, köszönöm szépen!

Viki írta...

A guta üt meg, de rögtön. Az elmult 2 nap alatt nem sokat tudtam közelben lenni, s ma hajnalban az volt az elsső gondolatom, hogy megajándékozlak eg kreatív blogger díjjal, de mint látom már megelőztek. Nem baj, mert őszintén mondom ha valaki, Te aztán rászolgáltál e címre,

No majd egyszer máskor, valami mást.......


Gratulálok Neked a díjhoz.

Gál Edith írta...

NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ!!!!:)

Praliné Zsuzsi írta...

Viki, köszönöm szépen, de igazából az a nagy díj, hogy ennyien jöttök olvasni, kommentelni!

Edith, neked is nagyon köszönöm!

Anditanti írta...

Gratula a kreatív bloggernek:D

Praliné Zsuzsi írta...

Köszönet, Anditanti! :D