Oldalak

2013. május 21.

Dining Guide Street Food Show - élménybeszámoló

Fotó: Varga Dániel és Wunderlich Júlia, Dining Guide

Még három évvel ezelőtt, 2010-ben voltam az első Dining Guide Blogkóstolón - emlékszem, akkor még nem írtam blogot, csak lelkesen olvastam többet is, így nagy örömmel mentem és kóstoltam végig minden finomságot. Nemrég pedig az a megtiszteltetés ért, hogy a pult másik oldalára állhattam, és én kínálhattam bonbonokat a blogról a Dining Guide Street Food Show Blogevő szekciójában.

Állítom össze az adagokat (Birgán Andi fotója)

A négyféle bonbon elkészítése mintegy két napig tartott, nem mondom, jól el is fáradtam a végére! Már az nagyon jó érzés volt, hogy sokan e-mailben vagy Facebookon szóltak, hogy mindenképpen jönnek, tegyek el egy adagot nekik. Összesen olyan 80 adaggal készültem, mivel négy bonbon volt egy adagban, ez több mint 300 bonbont jelent. A három óra alatt szerencsére az összes adag el is fogyott! Azt hiszem, szerencsét hozott a bonbonos kabala-nyakláncom, amelyet mabeautyk készített! :)

A kabala bonbonos láncom :)

Nagyon-nagyon pozitív élmény volt nekem a Blogevő, a blog több követőjével, kedves virtuális ismerősökkel most találkoztam először élőben, sokakkal, akiket a blog révén már korábban megismertem, újra találkozhattam. A visszajelzések alapján talán a levendulás-epres-tejcsokis trüffel volt a kedvenc, illetve a Guinness & muscovado bonbon.

Ugye hogy a bonbon is lehet street food? :)

Na de nem csak kóstoltattam, kóstoltam is! Végigkóstoltam az első bloggermenüt: Vegasztrománia Anna szuper vega előételét, Flat-Cat Gabi izgalmas mangalica rilette-jét, és Limara foszlós-puha csokis-levendulás kiflijét. Életemben először kóstoltam csalánt és turbolyát Gabojsza szuper levesében, és Csíki Sándor fúziós Szefárd haminja is nagyon ízlett.

Gabojszával és Csíki Sándorral (fotó: Varga Dániel és Wunderlich Júlia, Dining Guide)

A Tamp & Pull eszpresszója megadta a kellő koffeinlöketet a kóstoltatás előtt, utána pedig nagyon jól estek a Kandalló kézműves sörei (az étcsokis és a meggyes volt a legjobb!), illetve a SonkaArcok sonkatálja.



Itt is nagyon köszönöm a szervezőknek a meghívást, és köszönöm mindenkinek, aki eljött, és megkóstolta a bonbonokat!


További képes beszámolók az eseményről olvashatók a Dining Guide oldalán és a Szeretlek Magyarország! portálon.

7 megjegyzés:

  1. Zsuzsi, örülök, hogy személyesen is megismerhettünk! Nálunk a nyerő, a karamellizált fehér csoki táblácska volt. :))

    Köszönöm, hogy az én fotóm is bekerült a bejegyzésbe!

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos lehetett. Szívből gratulálok Neked Zsuzsi !

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos lehetett. Szívből gratulálok Neked Zsuzsi !

    VálaszTörlés
  4. Andi, nagyon örülök, hogy jöttetek! És köszönöm a fotót itt is! :)

    Viki, nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok! Bárcsak ott lehettem volna! No, majd amikor Stuttgartban lesz kóstolód...! :-))

    VálaszTörlés
  6. Nézz be hozzám, szeretnélek egy kis (pár perces) fejtörésre meghívni! :-))

    VálaszTörlés
  7. Gionetta, köszi! :) Mindjárt átnézek hozzád!

    VálaszTörlés