Oldalak

2013. február 15.

Passiókaramellás - pisztáciapralinés bonbon




A kétrétegű töltött bonbon igazi játék a színekkel és a textúrákkal. A roppanós fehércsokoládé-burok egy réteg puha passiógyümölcsös karamellát és egy réteg ropogós pisztáciapralinét rejt, a passiógyümölcs élénk sárgájára a pisztácia üde zöldje felel – már ezért is érdemes apránként, félbeharapva kóstolni a csokoládét! A burok fehérjén a pisztáciás töltelék zöldje köszön vissza. Különleges meglepetés lehet bármilyen alkalomra!

A receptért kattintsatok a Dining Guide oldalára!



A bonbon készítése közben sok fázisképet készítettem, és ezekkel újítottam fel a polikarbonát formás bonbonkészítésről szóló posztot, ahol még életem első polikarbonát formás bonbonjainak a fázisképei szerepeltek, így ráfért a frissítés. Nézzétek meg itt!


6 megjegyzés:

  1. Csodaszép a színe, nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda gyönyörű színek! Márvány praliné

    VálaszTörlés
  3. Zsuzsi ez egy álom! Next time hozz magaddal:)

    VálaszTörlés
  4. Ez nálam elképesztő kategória! Ízre és külalakra is :)

    VálaszTörlés
  5. Okki, Muskátli Büfé, Nyammm, Vikvi, köszönöm szépen!

    Zsófi, becsszó viszek legközelebb! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Esetleg elkérhetném a töltelék receptjét mert a Dining Guide oldalán már nem található. Előre is köszönöm válaszod.

    VálaszTörlés