Oldalak

2010. december 14.

Karácsonyi játék - a sorsolás eredményeLezárult a Praliné Paradicsom karácsonyi játéka. Úgy tűnik, sikerült csábító ajándékokat kiszemelnem, ugyanis jó sokan jelentkeztetek, aminek nagyon örültem! Összesen 46 darab kis sorshúzó cetlit készítettem el, négybe hajtogattam, majd ezek egy dobozkába kerültek, a dobozt pedig megráztam alaposan, és kihúztam belőle egy cetlit...

A nyertes pedig, aki 3 csomag szaloncukor-csomagolót (100 db-os fehér, 20 db-os arany és 20 db-os rézszínű) és ehető csillámport kap:Kedves Judit, gratulálok!!!! Kérlek, írd meg minél előbb a postacímedet a pralineparadicsom@gmail.com email-címre, hogy időben megkapd az ajándékokat!

No de, mivel olyan sokan jöttetek játszani, gondoltam, legyen még egy "vigaszdíjas" vagy "különdíjas" vagy ahogy tetszik, aki egy csomag szaloncukor-csomagolót kap (100 darab különböző színű matt). Tehát visszacsuktam a doboz tetejét, még egyszer megráztam, majd kisorsoltam a másik nyertest, aki:Rebeka, neked is gratulálok!! Kérlek, Te is írd meg a már emlegetett email-címre mielőbb a postacímed!

Én pedig annyira élveztem a sorsolósdit, hogy eldöntöttem, biztos nem ez volt az utolsó játék a Praliné Paradicsomban!

13 megjegyzés:

 1. Gratulálok a nyerteseknek !
  Nagyon bíztam benne, hogy én leszek az a szerencsés, aki hozzájut ezekhez a szépségekhez, de ezzel voltunk így páran. :)
  Szerencsére szaloncukor papírt tudtam vasárnap venni!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a nyerteseknek:-))!!

  VálaszTörlés
 3. Szuper játék volt, klassz nyereményekkel.
  köszönöm, hogy részt vehettem, és gratulálok a szerencséseknek.

  Tehát a sors is úgy akarja, hogy ne a fára tegyem a házi készítésű szaloncukrokat, mert onnan se perc alatt lelegelné mind a 4. Na, majd mint tavaly: szépen az asztalra kerül, oda hozza a Jézuska, s majd Oldalborda felmenekíti a szekrény tetejére, s onnan adagolja.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon örülök hogy én lettem a győztes!!! Köszönöm az ajándékot!

  VálaszTörlés
 5. Judit, nincs mit!!!
  És ahogy írtam, majd tessék figyelni a blogot, lesznek még jó kis játékok :)

  VálaszTörlés
 6. Nagy gratula a nyerteseknek, meg egy kis egészséges irigység a papírok miatt :-))))

  VálaszTörlés
 7. Gesztenye, :)) Most csekkoltam nálad a csokiolvasztót, át tudom érezni az egészséges irigységet! :D

  VálaszTörlés
 8. Gratulálok a nyerteseknek. Most hogy így jártam, legalább lesz kifogás, hogy miért is nem készül házi szaloncukor ! - hát miért is? - mert nincs mibe csomagolni :))))))

  VálaszTörlés
 9. Viki, örülök, hogy legalább akkor egy jó kifogásról gondoskodhattam :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépen köszönöm a vigaszágas nyereményt..:o)))) Tudod, hogy még lottón sem nyertem soha??? Remélem, mostantól kezdve felível a szerencsém :o)))
  Csak csendben súgom meg, hogy pont ma fogyott el az összes előre megvásárolt szaloncukor ;), szóval a klassz nyereményem után mese nincs, most már muszáj házilag nekiállnom a gyártásnak!!!

  VálaszTörlés
 11. Rebeka, örülök, hogy beindíthattam a nyerő szériádat! Hát igen, most már muszáj lesz szaloncukrot gyártani! :)

  VálaszTörlés