Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Receptmutató
Technika, alapok
Könyvajánló
Csokis helyek & események
Megjelenések
▼
2011. június 29.
Eszterházy-torta és Eszterházy-bonbonok
›
Az egyik legjobb barátnőmmel kitaláltuk, hogy Eszterházy-tortát fogunk készíteni a másik legjobb barátnő szülinapjára (aki nagyon-nagyon s...
28 megjegyzés:
2011. június 27.
Karamellizált almás - gyömbéres jégkrém: VKF XLIII.
›
Még tavaly készítettem először Tatin fagyit, azaz almát karamellizáltam és lényegítettem át fagyivá. Idén eszembe jutott, hogy némi gy...
17 megjegyzés:
2011. június 23.
Zölddió - likőr: a kezdetek
›
A zölddió-likőrt nagyon szeretem, a nagybátyámék rendszeresen készítenek is, így már volt alkalmam kóstolgatni az igazi házi verziót. Tava...
9 megjegyzés:
2011. június 21.
Snickers jégkrémcsoda - VKF XLIII.
›
Jelentem, megalkottam A JÉGKRÉMET. Legalábbis a családban ez lett az abszolút győztes eddig fagyi- és jégkrémfronton. Vettem a család legk...
24 megjegyzés:
2011. június 19.
Aszalás - hogy legyen mit tenni a bonbonokba!
›
Már javában benne jártunk az eperszezonban, amikor hirtelen bevillant, hogy hoppá, van egy aszalógépem! Hála a szuper nagynénémnek és nag...
12 megjegyzés:
2011. június 16.
Meggybonbon ihlette jégkrém :)
›
Még a múlt héten Édes és Keserű posztját olvasgatva kaptam kedvet a jégkrémkészítésre. Gyors Facebook-os körkérdés után az is kide...
28 megjegyzés:
2011. június 14.
Rózsaszín praliné Mariannak
›
Egy kedves barátnőmnek, Mariannak készült ez a praliné, akivel már régóta nem találkoztam. Mariann nagy rajongója a rózsaszínnek, így egyé...
18 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése