tag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post7229279219802547865..comments2024-03-29T12:11:44.079+01:00Comments on Praliné Paradicsom: Chilis zserbon avagy zserbó bonbonba öltöztetvePraliné Zsuzsihttp://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-56519480373497903152012-04-29T19:14:36.177+02:002012-04-29T19:14:36.177+02:00Jucus, csak szólj, ha a hajóra szállsz, mire ideér...Jucus, csak szólj, ha a hajóra szállsz, mire ideérsz, kész is lesz ;) És örülök, hogy tetszik neked!Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-11496984069892573042012-04-26T13:40:46.528+02:002012-04-26T13:40:46.528+02:00Fantasztikus... ismételten gratulálok!! Nagyon izg...Fantasztikus... ismételten gratulálok!! Nagyon izgalmas ötlet összehozni a bort és a pálinkát. És ez a kakaóvajas színezés is klassz ötlet! Annyira szép és igényes az egész, én is megízlelném! :) Pont a napokban láttam itt egy Heidelbergbe induló hajót :DJucushttps://www.blogger.com/profile/06195549192860658319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-5852248294119870142012-04-25T22:20:15.189+02:002012-04-25T22:20:15.189+02:00Vikvi, köszönöm szépen :)
Gionetta, itt Heidelber...Vikvi, köszönöm szépen :)<br /><br />Gionetta, itt Heidelbergben szívesen fogadlak, még főkóstoló is lehetsz :D<br /><br />Seafalcon, hát biztos lehet pacallal is, de ahhoz medvehagymaganache-t ajánlanék :DPraliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-56652173726981801142012-04-25T22:17:51.132+02:002012-04-25T22:17:51.132+02:00Lemaradt a :DLemaradt a :DSeafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-47043443917441683562012-04-25T22:16:56.746+02:002012-04-25T22:16:56.746+02:00De hát ez nem ganache, hanem zserbon!
Ezt mondjuk ...De hát ez nem ganache, hanem zserbon!<br />Ezt mondjuk pacalból nem lehet elkészíteni?Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-42086791860470331162012-04-25T18:26:02.629+02:002012-04-25T18:26:02.629+02:00Ez már a profizmus. Lassan indíthatnál tanfolyamot...Ez már a profizmus. Lassan indíthatnál tanfolyamot! Leszek az első tanítvány! Gratulálok!gionettahttps://www.blogger.com/profile/06476227354756983533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-7012541789602594632012-04-25T15:20:27.500+02:002012-04-25T15:20:27.500+02:00Nagyon finom lehetett, de a külsejük elképesztő. M...Nagyon finom lehetett, de a külsejük elképesztő. Már tényleg művészi szinten csinálod :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02497036648818753895noreply@blogger.com