tag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post4527744705767154479..comments2024-03-24T08:15:19.502+01:00Comments on Praliné Paradicsom: Málna & kakaóbab tartePraliné Zsuzsihttp://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-47327931636529105812015-04-26T10:27:20.782+02:002015-04-26T10:27:20.782+02:00Rendben, köszönöm a tippet! Megpróbálok majd még j...Rendben, köszönöm a tippet! Megpróbálok majd még jobban odafigyelni.Moonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-71720153163586987682015-04-24T23:03:56.466+02:002015-04-24T23:03:56.466+02:00Moon, mindenképpen a temperálással lesz a probléma...Moon, mindenképpen a temperálással lesz a probléma az általad leírtak alapján. Formába öntés előtt hajszárítóval melegítsd át a formát, a csíkosság úgy megelőzhető.Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-47328687791112413312015-04-23T19:52:28.624+02:002015-04-23T19:52:28.624+02:00Kedves Zsuzsi,
Gyönyörűek a süteményeid és csokij...Kedves Zsuzsi,<br /><br />Gyönyörűek a süteményeid és csokijaid! <br />Én táblás csokikat szeretnék készíteni, és mivel mindig ugyanabba a problémába ütközöm, gondoltam segítséget kérek Tőled, hátha tudsz valami megoldást.<br />A temperálást mindig az előírások szerint végzem el (beoltásos illetve kakaóvajas módszerrel, maghőmérővel), azonban a csoki a hűtés után is puha marad, nehezen jön ki a formából és csíkos lesz. Nem tudom, mit ronthatok el..:/ Talán a formába öntés után várjak pár percet, mielőtt hűtőbe teszem?<br />Válaszod előre is köszönöm.Moonnoreply@blogger.com