tag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post3037370025109052345..comments2024-03-24T08:15:19.502+01:00Comments on Praliné Paradicsom: Gianduja (mogyorópasztás csoki) házilagPraliné Zsuzsihttp://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-34709201069120898602012-08-04T20:15:21.861+02:002012-08-04T20:15:21.861+02:00JinglingApricot, a képen látható gép egy nagyon eg...JinglingApricot, a képen látható gép egy nagyon egyszerű 3-4ezer forintos kicsi aprítógép a lidl-ből (vmikor tavaly ősszel árulták), nem kell brutáldrága gép hozzá, valamilyen egyszerűbb is megcsinálja!Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-19319756819302140432012-08-03T21:04:31.608+02:002012-08-03T21:04:31.608+02:00Ez nagyon jól néz ki, biztos finom is. :) Szeretem...Ez nagyon jól néz ki, biztos finom is. :) Szeretem a nugátos dolgokat.<br />Egy kérdésem lenne, hol lehet ilyen aprítógépet venni?JinglingApricothttps://www.blogger.com/profile/13569337343200533662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-1901959264335418862012-07-31T20:59:19.356+02:002012-07-31T20:59:19.356+02:00Vikvi, biztos ízleni fog nektek is :)Vikvi, biztos ízleni fog nektek is :)Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-89635717634488404592012-07-31T14:20:07.958+02:002012-07-31T14:20:07.958+02:00Még egy finomság amit biztos elkészítek. Egyetérte...Még egy finomság amit biztos elkészítek. Egyetértek veled és Nyammm-mal, mindegy hogy mi a neve, kicsit eltér ebben abban, de tuti hogy isteni és ez a lényeg :)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02497036648818753895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-37966932838570910222012-07-31T11:13:56.813+02:002012-07-31T11:13:56.813+02:00Nyammm, én is erre a következtetésre jutottam :))Nyammm, én is erre a következtetésre jutottam :))Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-44306683906290831292012-07-31T11:11:30.092+02:002012-07-31T11:11:30.092+02:00Ha nugát, ha étcsoki, ha tej, ha gianduja nekem mi...Ha nugát, ha étcsoki, ha tej, ha gianduja nekem mindegy, de őrületesen finom lehet:)NYAMMMhttps://www.blogger.com/profile/07301173045526944503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-17793188373494103752012-07-30T21:37:49.834+02:002012-07-30T21:37:49.834+02:00Na, közben írtam egy újabb kiegészítést nugát vs. ...Na, közben írtam egy újabb kiegészítést nugát vs. gianduja kérdésben, de minden infónak örülök :))Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-91740437992724462602012-07-30T18:29:22.533+02:002012-07-30T18:29:22.533+02:00Emőke: igen, itt alul apró betűvel írtam is, hogy ...Emőke: igen, itt alul apró betűvel írtam is, hogy az étcsokis verziója kb. ugyanaz, mint az étcsokival készített nugát (ami nem klasszikus kakaóvajas), de a nugátot csak étcsokival szokták csinálni, ezt lehet tej- és fehér csokival is, aminek az arányát egynegyeddel emelni kell az étcsokihoz képest, hogy ugyanolyan szilárdságú cuccot kapjunk, mint étcsokiból. Én a Greweling könyvét használtam itt, ahogy írtam is a posztban, az ő arányait, illetve alapreceptjét. De hívhatjuk bárhogy, nagyon finom :)Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-74458522700010075562012-07-30T18:21:04.265+02:002012-07-30T18:21:04.265+02:00nálam ugyanez elkészült, csak nugátnak hívom :)nálam ugyanez elkészült, csak nugátnak hívom :)Emokehttps://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-70469887578107363162012-07-30T17:00:36.049+02:002012-07-30T17:00:36.049+02:00Nekem a tejcsokis változat ízlett legjobban, mondj...Nekem a tejcsokis változat ízlett legjobban, mondjuk 45% kakaótartalmú tejcsokival csináltam :) De fehérrel én sem igazán tudnám elképzelni, túl édes lenne.Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-15040982830468857462012-07-30T16:38:57.707+02:002012-07-30T16:38:57.707+02:00Nálam is az étcsokis a nyerő, de az nagyon! :))Nálam is az étcsokis a nyerő, de az nagyon! :))chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5819508973038751343.post-88597178105950550622012-07-30T16:34:33.026+02:002012-07-30T16:34:33.026+02:00Én a tejcsokis változatot nem igazán szeretem, mer...Én a tejcsokis változatot nem igazán szeretem, mert szerintem iszonyú émelyítő, viszont ezt az étcsokis verziót bevállalnám. :) Lehet, hogy az édessége miatt a fehércsokis már extra durva lenne...Pixie Piehttps://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.com